Smart Voyage Tenerife 2018, Tenerife, Spania

Hotel Best Tenerife  (4 stele)


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel Best Tenerife, Tenerife, Spania

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. O alegere excelentă pentru cei care caută o vacanţă însorită la plajă, acest hotel este amplasat la o plimbare de doar 300 de metri de plaja Las Vistas din Tenerife.

 

Vă puteți bucura de o vacanță de familie în grădinile de lângă piscinele în aer liber de la Hotelul Best Tenerife. Una dintre aceste piscine este încălzită în timpul iernii, permițându-vă să profitați de soarele tropical pe tot parcursul anului.

În fiecare seară, puteți savura împreună o masă de familie în restaurantul tip bufet. Ulterior, puteţi asista la divertismentul oferit de propria echipă profesionistă de spectacole a hotelului.

Fiecare cameră are deschidere spre un balcon. De aici vă puteţi bucura de vedere la staţiunea din jur, Playa de las Americas, una dintre mai pline de viaţă de pe această uimitoare insulă din Canare.

Camere: Camera Dubla (Demipensiune), Camera Dubla (All Inclusive), Camera Single (Demipensiune), Camera Single (All Inclusive)

Transport:
- Avion OTP - TFS (Inclus) 
- Avion TFS - OTP (Inclus) 

Servicii:
- Cazare 7 nopti cu Demipensiune (Inclus) 
- Bilet de avion Bucuresti – Tenerife – Bucuresti (Inclus) 
- Bagaj de cala 20kg/persoana si bagaj de mana 7kg/persoana (Inclus) 
- Taxe de aeroport (Inclus) 
- Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport (Inclus) 
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus) 


Transport: Avion

Plan tarifar

Reduceri

EXCURSII OPTIONALE

 

Croaziera Royal Dolphine si Los Gigantes: 59 Euro/ persoană   

Se face transferul de la hotel pana in sudul insulei, „Puerto de Colon”, unde ne îmbarcăm pe un catamaran cu podeaua din  sticla, prin care se vede lumea subacvatica. Plimbarea cu catamaranul durează aprox 5 ore si formează un circuit, astfel: la dus se navighează foarte aproape de țărm, astfel încât se vad stațiunile, așezările si stâncile vulcanice ce se ridica vertical din ocean, pana la înălțimi de 300-600m, numite „Los Gigantes”, pana se ajunge in punctul cel mai vestic al excursiei, in golful Masca. Aici se ancorează catamaranul in largul oceanului si se face un popas pentru a servi masa. Cine dorește poate face baie in ocean, coborând direct de pe ambarcațiune. După acest popas începe întoarcerea, dar prin largul oceanului, mai departe de țărm, ca sa putem surprinde diferite specii de balene si delfini, in mediul lor natural.

Servicii incluse: Transport cu barca si autocarul dus/întors, prânzul servit pe barca, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 9h

 

Insula La Gomera: 69 Euro/ persoană   

Dimineața foarte devreme se face transferul in portul Los Cristianos(Tenerife), unde ne îmbarcăm pe ferry si durează aprox 1h călătoria pana in portul si capitala insulei La Gomera, San Sebastián. Din portul principal începe urcare cu autocarul pana la aprox 1500m, in Parcul Național Garajonay trecând printr-un paradis de lauri, rezervație naturală și site al Patrimoniului Mondial UNESCO. Se face o oprire in mijlocul insulei si al parcului, in « La Laguna ». Se continua călătoria pana in satul Las Rosas, unde se va servi prânzul. Tot aici veți auzi o demonstrație a metodei antice de comunicare, speciala pe aceasta insula, prin fluierături, numita Silbo Gomero. Întoarcerea in portul San Sebastian se face prin Valea Hermigua si apoi, un ultim popas in capitala, unde puteți vedea ramasitele popasului istoric al lui Christopher Columb înainte de plecarea sa spre « lumea noua ».

Servicii incluse: Transport cu ferry si autocarul dus / întors, prânzul pe insula La Gomera, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 14h.

 

 Infantii platesc doar taxele de aeroport (150 Euro), si nu beneficiaza de loc in avion . 

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: