Hotel Sol Guadalupe, Palma de Mallorca, Spania

Hotel Sol Guadalupe 4*  (4 stele)


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel Sol Guadalupe 4*, Palma de Mallorca, Spania

Sol Guadalupe este la 200 de metri de plaja Mallorca Magalluf şi oferă 24 de ore de bucătărie în sistem self-catering pentru familiile cu copii. Camerele oferă o terasă cu piscină în aer liber, cu vedere la munte sau la grădină.

Camerele luminoase, cu aer condiţionat, au TV prin satelit şi un ventilator. Puteţi închiria minibarul şi seiful, iar baia are un uscător de păr.

Restaurantul Sol Guadalupe oferă mese tip bufet şi bucătărie deschisă în sala de mese, care este cu aer condiţionat în timpul verii. Există, de asemenea, un colţ italian şi un snack bar la piscină.

Program de divertisment este oferit în timpul zilei şi seara, inclusiv sesiuni de fitness, Tai-Chi şi yoga. Copiii au loc de joacă propriu şi mini club, iar hotelul are o zonă Wi-Fi.

Recepţia este deschisă 24 de ore pe zi iar biroul de turism dispune de un serviciu de închirieri auto. Hotelul vă pune la dispoziţie locuri de parcare la un cost suplimentar. Aquapark este la 2 km şi clubul de golf Poniente este la 5 minute cu maşina de hotel.

7 nopti cazare cu mic dejun

Transport charter TAROM OTP-PMI-OTP

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Asistenta turistica in lb. romana

Taxe Aeroport

Bonus! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: