Pentru o inima sanatoasa - Hotel Ciucas, Baile Tusnad - Harghita, Romania

Hotel Ciucas  (3 stele)
Informatii si dotari hotel Ciucas, Baile Tusnad - Harghita, Romania

Dotari generale: restaurant de 170 locuri, parcare proprie, bar 40 locuri, terasa 60 locuri, 5 sali de conferinta: sala principala 150 locuri dotata cu cu scaune, mese, flipchart, retroproiector si alte echipamente, 3 sali de cate 40 locuri pentru prezentari sau cursuri restranse si o sala sedinte de 30 locuri.

Dotari camere: TV, frigider, baie cu dus sau baie cu cada, balcon mai putin la camerele aflate la etajul 4, acces pe bza de card magnetic, telefon. Număr total camere: 119 din care 103 duble, 16 apartamente: dintre care 3 apartamente de lux. Observaţii: accesul animalelor de companie este strict interzis.

Servicii masa: se asigura in restaurantul Ciucas, categoria I, in sistem fisa cont a la carte''. Pentru grupuri se poate asigura la cerere orchestra (restaurantul dispune de sistem de sonorizare).

Fitness/Wellness/Sport: SPA -sauna, masaj, jacuzzi, baza tratament, sala fitness, sala pentru salina.

Tratament: sala de gimnastica, kinetoterapie (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi (cu plante, cristale, sare sau arome), salina, bai galvanice, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, impachetari cu produse naturale (parafina, impachetare termica cu ceai si alge, impachetari cu namol activ termic, impachetari cu spirulina, impachetari cu ciocolata calda, impachetari cu cafea), cabine medicale de specialitate.

Distractie: biliard, ping pong, darts.

Hotel Ciucas pune la dispozitia clientiilor sai un pachet pentru recuperare si cura terapeutica, de recuperare a bolilor cardiovasculare!

 

Cazare 9 nopti !

 

-01.03-30.04.2018: 1,390 ron/persoana/pachet

-01.05-30.06.2018: 1,720 ron/persoana/pachet

-01.07-15.09.2018: 1,830 ron/persoana/pachet

 

Tratamentul include ( pe baza trimiterii de la medicul de familie !)

 

-bai cu bioxid de carbon;

-bai galvanice;

-magnetoterapie;

-masaj;

-kinetoterapie;

-cura de teren;

 

Pachetul este indicat pentru persoanele cu urmatoarele diagnostice:

-hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica cronica;

-arteriopatii periferice, boli venoase cronice, recuperari dupa infarct miocardic si dupa accidente vasculare cerebrale ( LA MINIM 6 LUNI DUPA EVENIMENT)

 

Procedurile se efectuaza doar in zilele de luni pana vineri!

 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis!


Transport:

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: