Paste 2018 - Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, Kavarna, Bulgaria

Hotel Thracian Cliffs Golf & Beach Resort  (5 stele)
Informatii si dotari hotel Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, Kavarna, Bulgaria

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Cu acces direct la o plajă de pe malul Mării Negre, Thracian Cliffs este un complex construit recent, care oferă unități de cazare de lux, lângă un teren de golf cu 18 găuri. Complexul include un spa mare cu o saună, o cadă cu hidromasaj și un hamam, o baie de aburi, o găleată de apă rece și o terasă, precum și o piscină infinită în aer liber.

Deschizându-se spre balcoane private, cu vedere panoramică la mare, apartamentele de la Thracian Cliffs Golf & Beach Resort au bucătării practice, zone spațioase de living și dormitoare separate.

Restaurantul principal de la Marina Village pregătește un meniu divers, cu mâncăruri bulgărești și provensale. De asemenea, la Deli aveți la dispoziție opțiuni la pachet pentru picnicuri. Braseria în stil marocan Bendida Beach servește specialități la grătar preparate pe pietre vulcanice.

În zonă se pot practica diferite activități populare, precum scufundări, windsurfing sau drumeții. Cu decor inspirat de o temă tracică antică, spa-ul asigură masaje relaxante și tratamente faciale și corporale.

Stațiunile Albena și Nisipurile de Aur se află la 20 de minute cu mașina.

In perioada Pastelui Ortodox 06.04.2018 - 09.042018 :

 

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 5* pune la dispozitia clientiilor sai posibilitatea de a sarbatori Pastele in cele mai bune conditii!

 

 

Sejur 3 nopti in Studio inclusiv demipensiune - 157 euro/persoan/sedere.

 

 


Transport:

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: