Circuit Marele Tur al Spaniei- avion 2018 , Madrid, Spania


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel , Madrid, Spania

Pret: de la 599 euro/persoana.

 

Plecari: 21.04, 07.07, 04.08.

 

Durata: 8 zile.

 

 

 

Ziua 1. București – Barcelona

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Barcelona. După aterizare, în jur de ora 18:00, se vizitează Fântânile Magice, o importantă atracție turistică din Barcelona, pentru a urmări „programul de dans” al acestora. Seara, cazare la hotel în zona Costa Brava.  

Ziua 2. Barcelona - Valencia

Mic dejun. De dimineață, tur de oraș în Barcelona în care se vizitează Parcul Guell, simbol al arthitecturii lui Gaudi, Cartierul Barri Gotic, stadionul GC Barcelona și Cartierul Eixample cu biserica neterminată proiectată  de Gaudi, Sagrada Familia. Plecare mai departe către Valencia. Seara, cazare la hotel în zona Valencia. 

Ziua 3. Valencia – Madrid

Mic dejun. Tur de oraș Valencia. Fondat de romani pe malul râului Turia, Valencia este cunoscută pentru cele peste o mie de turnuri ale orașului, dar și pentru vibrantele festivaluri anuale. După turul de oraș, plecare spre Madrid. Seara, cazare la hotel în zona Madrid. 

Ziua 4. Madrid*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau opțional tur de oraș în Madrid  vizitarea principalelor obiective turistice: Palatul regal, Muzeul Prado, Plaza Mayor, Gran Via, Corida Las Ventas și Stadionul Bernabeu*. Seara, cazare la hotel în zona Madrid.  

Ziua 5. Madrid – Toledo – Cordoba

Mic dejun. Vizitarea vechii capitale a Regatului Spaniol, Toledo. Tur de oraș și explorarea străduțelor înguste a orașului medieval. Se continuă drumul spre sudul Spaniei. Seara, cazare la hotel în zona Cordoba.

Ziua 6. Cordoba - Malaga 

Mic dejun. Tur de oraș în Cordoba, orașul cu cea mai mare zona urbana din lume, declarata patrimoniu UNESCO. Vizite: Marea Moschee din Cordoba, transformata in Catedrala – unul dintre cele mai importante exemple de arta maura și Podul Roman, construit în sec. I î.Hr. Seara, cazare la hotel în zona Malaga.   

Ziua 7: Gibraltar*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Gibraltar*. Seara cazare în zona Malaga.

Ziua 8: Malaga – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Malaga și îmbarcare pe zborul către București Otopeni. 


Transport: Avion

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: