Circuit Fiordurile Norvegiene- avion 2018, Oslo, Norvegia


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel , Oslo, Norvegia

Pret: de la 749 euro/persoana.

Plecari: 16.06, 04.08, 15.09.

Durata: 8 zile.

 

 

Ziua 1. București – Oslo

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Oslo. Transfer către hotel. Cazare la hotel în zona Oslo.

Ziua 2. Oslo   

Mic dejun. Dimineața, tur de oraș în Oslo, capitala Norvegiei. Obiective turistice: Parcul Vingeland, Opera Națională, Palatul Regal și primăria. După-amiaza, timp liber la Oslofijord și Holmenkollen Seara, cazare la hotel în zona Oslo.

Ziua 3. Hardangerfjord - Bergen

Mic dejun. Plecare spre vest și oprire in cunoscuta stațiune montana Geilo. Dupa deplasarea prin cel mai mare podiș al Europei – Hardangervidda se ajunge la spectaculoasa cascadă Voringsfossen si la impresionantul fiord Hardanger. Seara, cazare la hotel în zona Bergen.

Ziua 4. Bergen

Mic dejun. Dimineața descoperiți renumitul oraș-port Bergen, parte a patrimoniului cultural UNESCO, pe cont propriu sau, opțional, ca parte a unui tur de oraș organizat*. După-amiaza, deplasare de-a lungul coastei de vest și traversare cu feribotul a fiordului Sognen. Sosire in mijlocul celei mai importante zone de Fiorduri din Norvegia.   Seara, cazare la hotel în zona Sunnfjord.

Ziua 5. Geirangerfjord – Briksdal Gletscher

Mic dejun. Se vizitează minunatul fiord Geiranger, cu apele sale de un albastru intens, înconjurat de munți acoperiți cu zăpadă, cascade și câmpii verzi. Seara, cazare la hotel în zona Sunnfjord.

Ziua 6. Gaularfjellet*   

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la piscina și sauna hotelului sau, opțional, excursie în munții Gaular unde descoperiți renumitele Gaularfjellet, Sognenfjord și Balestrand. Seara, cazare la hotel in zona Sunnfjord.

 Ziua 7. Sognjefjord – Flam – Fjorde

Mic dejun. Plecare spre sud-est. Oprire în Boyabreen unde se poate admira o parte a celui mai mare ghețar din Europa – Jostedalsbreen. Traversare a fiordului Songen cu feribotul. Acest fiord este numit si ‘Regele Fiordurilor’, deoarece cu cei 200 km lungime si 1300 m adâncime este cel mai mare din Norvegia, iar datorită unicității sale a fost inclus pe lista patrimoniului UNESCO.    Seara, cazare la hotel în zona Oslo.

Ziua 8. Oslo– București  

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Oslo pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.


Transport: Avion

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: