Circuit si Sejur Coasta Amalfitana- avion 2018, Napoli, ItaliaInformatii si dotari hotel , Napoli, Italia

Pret: de la 549 euro/persoana.

Plecari: 19.05, 16.06, 07.07, 22.09, 20.10.

Durata: 8 zile.

 

 

Ziua 1. București - Napoli

 

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Napoli. Transfer hotel și cazare în zona Sorrento.

 

Ziua 2. Amalfi și Ravello

 

Mic dejun. Excursie la Amalfi, cel mai mare oraș de pe coastă și totodată cel care-i dă numele, renumit pentru Catedrala Sf. Andrei, Domul din Amalfi, străduțele înguste pline de magazine și popularele preparate locale. Vizită la Ravello, unul dintre cele mai romantice și rafinate orașe din sudul Italiei. Aici pot fi observate Villa Rufolo și Villa Cimbrione, renumite pentru grădinile luxuriante și priveliști care îți taie respirația.

 

Ziua 3. Insula Capri*

 

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională în insula Capri, unul dintre cele mai căutate locuri turistice din lume. Obiective turisice de vizitat în Capri: Piazzetta, Anacapri, Biserica San Constanzo, Palatul lui Tiberius, Marina Grande, Grădinile lui Augustus și Grotta Azzuro.

 

Ziua 4. Sorrento și Positano

 

Mic dejun. Excursie la Sorrento, un superb oraș așezat în vârful unor stânci albe, foarte abrupte, ce oferă o priveliște spectaculoasă asupra Golfului Napolitan. Vizită la Positano, un vechi sat pescăresc amplasat la poalele munților Lattari, renumit datorită coloritului pastelat al caselor dispuse pe diagonală și a străduțelor pitorești. Preparate locale recomandate: înghețata de lămâie și limoncello.

 

Ziua 5. Vezuviu și Pompei*

 

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională la unul dintre cei cunoscuti vulcani din lume - Vezuviu, renumit in special pentru eruptia din anul 79 d. Hr., cand a ingropat două orașe antice, Pompei și Herculaneum. Obiective turistice în Pompei: Forumul, Via dei Sepolcri, Anfiteatro romano, Casa Fugarilor.

 

Ziua 6. Napoli

 

Mic dejun. Excursie la Napoli, cel mai emblematic oras din sudul Italiei. Vizită a centrului istoric, unul dintre cele mai mari din lume, și a celor mai importante monumente ale orașului.

 

Ziua 7. Caserta*

 

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională la palatul Caserta. Vizită la Reggia Caserta, grandiosul palat construit în sec. al XIII-lea, renumit pentru fântânile sale și cascada din capătul grădinilor luxuriante.

 

Ziua 8. Napoli – București

 

Mic dejun. Transfer către aeroport, pentru cursa cu destinația București.


Transport: Avion

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: