Circuit Anglia, Tara Galilor, Scotia si Irlanda- avion 2018, Londra, Anglia


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel , Londra, Anglia

Pret: de la 699 euro/persoana.

Plecari: 07.05, 10.08, 01.10, 02.11.

Durata: 8 zile.

 

 

Ziua 1. București – Londra

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Londra. Timp liber la dispoziție în capitala Angliei pentru a vizita cele mai importante obiective turistice: Palatul Buckingham, Big Ben, Westminster Abbey, City of London și Tower Bridge sau, opțional, tur de oraș cu ghidul*. Seara, transfer pentru cazare la hotel în zona Londra.

Ziua 2. Londra – Oxford – Liverpool

Mic dejun. Se vizitează anticul oraș universitar Oxford. Plecare spre Liverpool, orașul legendarei formații Beatles și capitală culturală Europeană. Tur de oraș care include principalele atracții turistice. Seara, cazare la hotel în zona Liverpool. 

Ziua 3. Lake District – Hadrian’s Wall – Glasgow

Mic dejun. Plecare spre Parcul Național Lake District și oprire pe malul lacului Windermere. Se vizitează Hadrian’s Wall, fortificație de 120 km construită în perioada romanilor. Seara, cazare la hotel în zona Glasgow (Scoția).

Ziua 4. Glasgow – Loch Lomond – Edinburgh

Mic dejun. Dimineața, tur al orașului Glasgow, considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Se continuă circuitul cu o oprire la cel mai mare lac din Scoția, Loch Lomondo. Plecare spre capitala Scoției, Edinburgh. Timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale sau, opțional, tur organizat cu ghidul*. Atracții turistice: Centrul Vechi Medieval, „Orașul Nou Georgian”, Castelul Edingburgh și Royal Mile. Seara, cazare la hotel în zona Glasgow.  

Ziua 5. Belfast (Irlanda de Nord) – Dublin (Irlanda)

Mic dejun. Se continuă clălătoria pe coasta de vest a Marii Britanii spre capitala Irlandei de Nord, Belfast. Tur panoramic al orașului. Plecare spre Dublin cu oprire la ruinele  Mănăstirii Monasterboice. Tur de oraș în Dublin, capitala Irlandei. Seara, cazare la hotel în zona Dublin. 

Ziua 6. Dublin – Țara Galilor – Chester

Mic dejun. Dimineața, timp liber la dispoziție pentru explorarea vibrantului oraș Dublin pe cont propriu sau într-un tur organizat*. De vizitat: Trinity College și Temple Bar. Plecare spre Țara Galilor. Tur panoramic şi oprire la castelul Conwy, situat în nordul țării. Se continuă călătoria spre Anglia, unde se vizitează cetatea medievală Chester, cunoscută pentru fortăreața sa construită în perioada romanilor. Seara, cazare la hotel în zona Midlands.

Ziua 7. Bristol – Bath – Stonehenge

Mic dejun. Plecare spre vibrantul oraș-port Bristol și Bath, renumit pentru izvoarele sale romane incluse în patrimoniul UNESCO. Ambele oraşe se pot vizita pe cont propriu sau într-un tur orgaizat cu ghidul local*. Se continuă călătoria cu o vizită la impresionantul monument preistoric de la Stonehenge. Seara, cazare la hotel în zona Londra.

Ziua 8. Londra – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni. 


Transport: Avion

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si: