Circuit Japonia- avion 2018 , Tokyo, Japonia


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel , Tokyo, Japonia

Pret: de la 1,999 euro/persoana.

Plecari: 15.05.

Durata: 10 zile.

 

 

Ziua 1. București – Tokyo

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Tokyo.

Ziua 2. Tokyo

Sosire și transfer la hotel. Timp liber pentru odihnă sau plimbări individuale. Seara, cazare la hotel în zona Tokyo.

Ziua 3. Tokyo

Mic dejun. Tur de oraș în impresionanta capitală a Japoniei. Se vizitează: Templul budist Kannon și Primăria, care este cea mai înaltă din lume și a fost proiectată de arhitectul Kenzo Tange. De pe platforma acesteia se poate admira panorama orașului și pot fi surprinși în depărtare chiar și Munții Fuji. Plimbare și timp liber pentru cumpărături în Ginza, cartierul comercial principal. Seara, cazare la hotel în Tokyo.

Ziua 4.  Tokyo – Kamakura & Fuji Hakone*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie la Kamakura, prima capitală a Shogunatului, unde se vizitează statuia Marele Budha, un veritabil simbol al Japoniei și la Parcul Național Fuji – Hakone, o oază de liniște înconjurată de păduri, munți și lacuri*. Călătorie de-a lungul coastei Pacificului. Seara, cazare la hotel în zona Tokyo. 

Ziua 5. Tokyo – Nikko - Nagano

Mic dejun. Plecare spre Nikko, o zonă deosebit de pitorească cu drumuri montane presărate cu temple budiste. Se vizitează templul Taiyuin și Altarul Toshogu, templu inclus în patrimoniul UNESCO. Se continuă circuitul cu vizită la Parcul Național Nikko, lacul Chuzenji și cascada Kegon. Seara, cazare la hotel în zona Nagano.

Ziua 6. Nagano – Shirakawago – Takayama

Mic dejun.  Dimineața se vizitează „Parcul Maimuțelor Jigokudani” și izvoarele termale din Yamanouchi, în prefectura Nagano. Se continuă circuitul spre Shirakawago, un sat inclus în patrimoniul UNESCO datorită arhitecturii caselor al căror acoperiș este construit într-un mod artizanal din paie. Seara, cazare la hotel în Takayama, situat la poalele „Alpilor” Japonezi.

Ziua 7. Takayama – Kyoto

Mic dejun. Tur de oraș în Takayama, unul dintre puținele orașe din Japonia care a păstrat vechile obiceiuri și tradiții, denumit simbolic și „Micul Tokyo” datorită numărului mare de monumente istorice. Tur pietonal cu ghidul la Piețele matinale în aer liber, la fosta primărie Jinya House, singura clădire guvernamentală ce a supraviețuit în Japonia din perioada Edo. Plimbare în Orașul Vechi, renumit pentru magazinele de miso, „berăriile” de sake și colorate trenuri stradale. Seara, cazare la hotel în zona Kyoto – Osaka.

Ziua 8: Kyoto– Kinkakuji*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Templul Kinkakujj, cunoscut și sub denumirea de Pavilionul de Aur*. Timp liber pentru cumpărături pe celebra arteră de la baza templului.   Seara, cazare la hotel în zona Kyoto.

Ziua 9. Kyoto – Nara – Osaka  

Mic dejun. Plecare spre Osaka cu oprire la Nara, cea mai veche capitală a Japoniei. Se vizitează Templul Todaiji, care găzduiește cea mai mare statuie din bronz a lui Budha din lume, Parcul de căprioare din Nara și Altarul Kasuga. Tur panoramic în Osaka și vizită la Umeda Sky, o clădire impresionantă cu 40 de etaje de unde se poate admira panorama orașului. Seara, cazare la hotel în Osaka.

Ziua 10:  Osaka – București

Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa cu destinația București. 


Transport: Avion

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: