Circuit India - Misterele Rajasthanului- avion 2018, Delhi, India


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel , Delhi, India

Pret: de la 999 euro/persoana.

Plecari: 05.04, 18.05, 28.10.

Durata: 11 zile.

 

 

Ziua 1. București – New Delhi

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația New Delhi.

Ziua 2. Delhi

Mic dejun. Sosire în Delhi dimineața. Vizitarea vechiului și noului oraș și a principalelor atracții turistice: Raj Ghat, monument dedicat lui Mahatma Gandhi, Red Fort, monument emblematic inclus în patrimoniul UNESCO, moschea Jama Masjid, templul Gurudwara Bangla Sahib și minaretul Qutub Minar. Oprire la Palatul Parlamentului, India Gate și reședința prezidențială, Rastrapathi Bhawan. Seara, cină și cazare la hotel în Delhi.

Ziua 3. Delhi – Agra

Mic dejun. Plecare spre Agra. Pe drum, oprire la Fatehpur Sikri, denumit simbolic și „Orașul Victoriei” și la Agra Fort. După-amiaza se vizitează Taj Mahal, emblematicul palat construit de împaratul Shah Jahan pentru a-și exprima iubirea față de soția sa, Mumtaz Mahal. Cină și cazare la hotel în zona Agra.

Ziua 4.  Agra – Karauli  

Mic dejun. Plecare spre Karauli, oraș fondat în 1348 situat în regiunea   Rajasthan. Oprire în satul Suroth pentru a interacționa cu localnicii și a descoperi stilul lor de viață. Seara, cină și cazare la hotel în Karauli.

Ziua 5. Karauli – Jaipur  

Mic dejun. Plecare spre Jaipur, capitala regiunii Rajasthan, denumită și „Orașul Roz” datorită coloristicii clădirilor, impresionantă atât prin istoria sa, cât și pentru amalgamul de tradiții și portul tradițional al localnicilor.  Seara, cină și cazare la hotel în Jaipur.

Ziua 6. Jaipur

Mic dejun. Se vizitează Fortul Amber, Hawa Mahal – Palatul Vânturilor, Palatul Orașului și observatorul Jantar Mantar. Seara, cină și cazare la hotel în Jaipur.

Ziua 7. Jaipur – Pushkar

Mic dejun. Plecare spre Pushkar, oraș situat la marginea deșertului, renumit pentru lacul sfânt și templele care atrag pelerini anual. Opțional, zbor cu balonul cu aer cald între cele două orașe, pentru a descoperi de la înălțime peisajele impresionante din regiunea Rajasthan*. După-amiaza, tur pietonal în Pushkar pentru a vizita Lacul Pushkar și Templul Brahma. Seara, cină și cazare la hotel în Pushkar.   

Ziua 8. Pushkar – Bikaner

Mic dejun. Plecare spre Bikaner, oraș cunoscut și sub numele de „Țara Cămilelor”. Tur de oraș și vizitarea Fortului Junagarh, unul dintre puținele forturi din Rajasthan care nu este construit pe un deal. Seara, cină și cazare la hotel în Bikaner.

 Ziua 9. Bikaner – Mandawa

Mic dejun. Plecare spre Mandawa, oraș din regiunea Shekhawati, denumită simbolic și „regiunea în aer liber a Rajasthanului”. Timp liber la dispoziție. Seara, cină și cazare la hotel în zona Mandawa.

Ziua 10. Mandawa

Mic dejun. Tur pietonal cu grupul pentru a descoperi renumitele fresce colorate cu motive religioase sau erotice. Seara, cină și cazare la hotel în Mandawa.

Ziua 11. Mandawa – Delhi – București

Mic dejun. Plecare spre Delhi. Scurtă cazare la hotel pentru împrospătare și cină. Seara, transfer la aeroport și check-in pe ruta cu destinația București Otopeni. 


Transport: Avion

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: