Circuit SUA - Coasta de Vest - California, Nevada, Arizona, Los Angeles, S.U.A.


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel , Los Angeles, S.U.A.

Pret: de la 2,299 euro/persoana.

Plecari: 04.05, 26.09.

Durata: 12 zile.

 

 

Ziua 1. București – Los Angeles  

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni către Los Angeles. Transfer şi cazare la hotel în Los Angeles.     

Ziua 2. Los Angeles

Mic dejun. Dimineaţa, tu panoramic în Santa Monica, un orăşel faimos situat pe coastă, şi în Beverly Hills. Plimbare pe Hollywood Boulevard şi vizitarea legendarului Grauman’s Chinese Theatre, unde se pot observa în ciment amprentele palmelor starurilor de la Hollywood. Oprire în downtown, unde se află Districtul Financiar şi Cartierul Mexican. Opţional, se poate vizita Universal Studios, cel mai mare platou de filmare din lume*.  Seara, cazare la hotel în Los Angeles. 

Ziua 3. Los Angeles – Joshua – Laughlin    

Mic dejun. Plecare spre Palm Spring. Oprire în emblematicul orăşel pentru plimbare şi poze. Se continuă călătoria spre Parcul Naţional Joshua Tree, un parc cu o vegetaţie spectaculoasă situat în deşerturile Mojave şi Colorado. Seara, cazare la hotel în Laughlin.   

Ziua 4. Laughlin – Grand Canyon  

Mic dejun. Se vizitează Grand Canyon, impresionantul canion din Arizona considerat o minune a naturii. Plimbare şi oprire în puncte panoramice pentru poze. Seara, cazare în zona Grand Canyon.  

Ziua 5. Grand Canyon – Las Vegas

Mic dejun. Dimineaţa, plecare spre Seligman, un emblematic orăşel american fondat în 1895 şi situat pe celebra Route 66. După-amiaza, tur pietonal în Las Vegas. Seara, cazare la hotel în Las Vegas.

Ziua 6. Las Vegas

Mic dejun. Tur oraş pe zi si pe noapte în Las Vegas, denumit şi „Oraşul Luminilor”. Seara, cazare la hotel în Las Vegas.

Ziua 7. Las Vegas – Death Valley – Bakersfield

Mic dejun. Dimineaţa, se străbate deşertul Nevada către Valea Morţii, una dintre cele mai aride zone din lume, situată la 86 m sub nivelul mării. Oprire la Badwater Point (dacă vremea permite), Furnace Creek, o veritabilă oază cu izvoare naturale şi grădini de palmieri, şi la dunele de nisip Stovepipe. Seara, cazare la hotel în Bakersfield.

Ziua 8. Bakersfield – Yosemite – Modesto

Mic dejun. Dimineaţa, plecare spre Parcul Naţional Yosemite, renumit pentru frumuseţea peisajelor, a pădurilor de pini şi a cascadelor. Se vizitează: Half Dome, Valea Yosemite, Cascadele Bridalveil şi Yosemite. Cazare la hotel în zona Modesto.

Ziua 9. Modesto  – San Francisco

Mic dejun. Dimineaţa, tur panoramic în San Francisco, unul dintre cele mai vizitate oraşe din lume, care combină influenţele vechi cu modernismul zilelor noastre. Se vizitează: Districtul Financiar, Piaţa Union, Cartierul chinezesc, Podul Golden Gate şi pitorescul orăşel Sausalito. Restul zilei, timp liber. Seara, cazare la hotel în San Francisco.

Ziua 10. San Francisco – Monterey – Santa Maria

Mic dejun. Plecare spre Peninsula Monterey, o zonă de coastă cu plaje largi, copaci de chiparos şi stânci abrupte. Tur de orientare în Monterey. Se vizitează superbul portul pescăresc Monterey şi zona de promenadă Cannery Row, devenită celebră datorită romanelor lui John Steinbeck. Se continuă călătoria de-a lungul şoselei 17 Miles Drive spre Carmel, un orăşel cochet de pe coastă. Seara, cazare în zona Lompoc. 

Ziua 11. Santa Maria – Santa Barbara – Los Angeles   

Mic dejun. Dimineaţa se vizitează Santa Barbara, staţiune reprezentativă pentru Riviera Americană, cu palmieri, pontoane şi case albe aliniate pe plajă. După-amiaza, timp liber pentru plimbări sau plajă în Santa Monica. Cazare la hotel în Los Angeles. 

Ziua 12. Los Angeles – Bucureşti   

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in şi îmbarcare cu destinaţia Bucureşti Otopeni. 


Transport: Avion

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: