Circuit Maroc - Marrakech si Sahara- avion 2018, Rabbat, Maroc


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel , Rabbat, Maroc

Pret: de la 899 euro/persoana.

Plecari: 28.01, 18.02, 04.03, 18.03.

Durata: 8 zile.

 

 

Ziua 1. București – Marrakech

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Marrakech. Transfer pentru cazare și cină la hotel în Marrakech.

Ziua 2. Marrakech – Ouarzazate

Mic dejun. Plecare spre Ouarzazate traversând Munții Atlas prin trecătoarea Tich’n’Tichka, situată la o altitudine de 2260 m. Opire la fortăreața Telouet, care oferă o panoramă impresionantă asupra regiunii, și la Kasbah Ait Benhadou, cetate inclusă în patrimoniul UNESCO. Se vizitează Ouarzazate, oraș denumit simbolic „Poarta deșertului”,  și cetatea Taourirt. Seara, cazare la hotel în zona Ouarzazate.

Ziua 3. Ouarzazate – Zagora

Mic dejun. Plecare spre Zagora de-a lungul râului Drâa cu oprire în mai multe sate autentice pe traseu. Tur de oraș în Agdz, oraș situat pe drumul caravanelor dintre Marrakech și Timbuktu. Tur pietonal în Zagora. Seara, cină și cazare la hotel în Zagora. 

Ziua 4. Zagora

Mic dejun. Excursie cu jeep-ul în deșert pe ruta faimosului raliu Paris – Dakar și la dunele de nisip Erg Chebbi. Seara, cină și cazare la hotel în Zagora. 

Ziua 5. Zagora – Erfoud - Merzouga

Mic dejun. Plecare spre Merzouga pe drumul celor 100 de așezari fortificate. Oprire în Erfoud și continuarea circuitului spre deșert. Opțional, plimbare cu cămila*. Seara, cină și cazare la cort special amenajat în Sahara.

Ziua 6. Merzouga – Ouarzazate

Mic dejun. Plecare spre Ouarzazate cu oprire în Erfoud. Pe traseu se vizitează cetatea Amerhidel, Canionul Dades și Tinghir, oraș renumit pentru impresionantul canion Todra, al cărui stânci ating altitudinea de 250 de metri. Seara, cină și cazare la  la hotel in Ouarzazate.

Ziua 7. Ouarzazate – Marrakech

Mic dejun. Plecare spre Marrakech traversând Munții Atlas. Seara, cină și cazare la hotel în Marrakech.

Ziua 8. Marrakech – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Marrakech pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație București. 


Transport: Avion

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: