Circuit si Safari Africa de Sud- avion 2018, Cape Town, Africa de Sud


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel , Cape Town, Africa de Sud

Pret: de la 1,699 euro/persoana.

Plecari: 29.05, 01.10.

Durata: 11 zile. 

 

 

Ziua 1. București – Johannesburg – București

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Johannesburg.

Ziua 2. Jonannesburg

Sosire și transfer pentru cazare la hotel în Johannesburg.

Ziua 3. Johannesburg – Graskop

Mic dejun. Plecare spre Graskop. Pe drum, se vizitează Canionul Râului Blyde, una dintre cele mai importante atracții turistice din Africa de Sud. Oprire la „Fereastra lui Dumnezeu", punct strategic de unde se poate admira panorama tipic africană. Seara, cazare la hotel în zona Graskop.

Ziua 4. Graskop – Kruger 

Mic dejun. Safari în impresionantul Parc Național Kruger pentru a descoperi fauna africană. Cea mai populară atracție turistică este denumită simbolic „Big five”: leul, elefantul, leopardul, rinocerul și bivolul african. Seara, cazare la hotel în zona Parcului Național Kruger. 

Ziua 5. Kruger

Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru relaxare sau plimbări pe cont propriu. Opțional, excursie prin parc cu jeep-ul*. Seara, cazare la hotel în zona Parcului Național Kruger.

Ziua 6. Kruger – Johannesburg

Mic dejun. Plecare spre Johanessburg și traversarea unei regiuni cu panorame impresionante. Seara, cazare la hotel în Johannesburg.   

Ziua 7. Johannesburg – Cape Town

Mic dejun. Tur de oraș al impunătoarei capitale administrative, Pretoria, și vizitarea sediului guvernului sud-african. Zbor intern de la Johannesburg la Cape Town. Tur de oraș care include vizită la Grădina Companiei, Muzeul Sud-African și oprire la celebrul punct panoramic din Parcul Național „Table Mountain” (Muntele Masă). Seara, cazare la hotel în Cape Town.

Ziua 8. Cape Town

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Capul Bunei Speranțe, cea mai sudică parte a țărmului sud –african*. Călătorie de-a lungul coastei pe drumul Chapman’s Peak, renumit pentru priveliștile spectaculoase și cadrele fantastice pentru poze. Seara, cazare la hotel în Cape Town.

Ziua 9. Cape Town – Knysna

Mic dejun.Plecare spre Knysna pe faimosul drum de pe coastă, Garden Route. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș în Knysna și plimbare cu barca în lagună*. Seara, cazare la Knysna.

Ziua 10:  Knysna – Tsitsikamma -  Oudtshoorn

Mic dejun. Se vizitează Parcul Național Tsitsikamma, al treilea cel mai vizitat parc din Africa de Sud considerat un paradis al păsărilor, pădurilor și lumii marine.  Seara, cazare la hotel în Oudtshoorn.

Ziua 11:  Oudtshoorn – Cape Town – București

Mic dejun.  Dimineața, timp liber pentru cumpărături sau, opțional, vizită la o fermă de struți*. După-amiaza, transfer la aeroport în Cape Town și îmbarcare pe cursa cu destinația București. 

 

*Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo


Transport: Avion

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: