Sport Hotel & Spa, Predeal, Romania

Hotel SPORT Hotel&Spa  (4 stele)
Informatii si dotari hotel SPORT Hotel&Spa, Predeal, Romania

Cu o locaţie pitorească la poalele masivului Postăvaru, lângă pârtiile de schi şi în mijlocul unei păduri de conifere, hotelul Sport & Spa se află în Poiana Braşov.

Oraşul medieval Braşov este la doar 15 km, iar castelul Bran, cunoscut drept castelul contelui Dracula, se află la doar 25 km de Poiana Braşov.

Hotelul Sport oferă camere confortabile şi plăcute, cu vedere superbă şi TV LCD. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toate zonele publice.

Restaurantul hotelului serveşte preparate româneşti, maghiare şi internaţionale şi are o terasă cu vedere la pârtiile de schi din apropiere.

Centrul spa ultramodern al hotelului Sport include o sală de fitness, o piscină interioară cu hidromasaj, saune şi o cadă cu hidromasaj în aer liber. De asemenea, sunt oferite diverse tipuri de masaje şi tratamente de înfrumuseţare.

Oaspeţii se pot bucura de schi şi snowboarding pe pârtii iarna, iar vara pot juca tenis sau pot face drumeţii în pădure, respirând aerul curat de munte.

- cazare cu mic dejun bufet/persoana/noapte

- acces gratuit la piscina, saune, jacuzzi,salon relaxare.

Plan tarifar

Reduceri

Facilitati copii: 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, copiii 4-17 ani achita 17.10 Euro/zi si beneficiaza de mic dejun

Optional pranz sau cina 17.60 Euro/zi/persoana adult si 8.8 Euro/zi pranz sau cina copil.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: