Rizzo Boutique & Spa Hotel, Poiana Brasov, Romania

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Rizzo Boutique & Spa Hotel, Poiana Brasov, Romania

Situat la numai 20 de metri de patinoarul din Poiana Braşov, acest hotel spa are o piscină interioară încălzită. Toate camerele şi zonele publice oferă vedere la pădurile din jur.

Camerele hotelului Rizzo Boutique & Spa au TV LCD cu canale prin cablu. Lenjeria de pat este din satin, iar baia are duş. Apartamentele includ şi o cameră de zi cu chicinetă.

Zona de spa este scăldată de lumină naturală şi oferă acces direct la grădina din jur şi o mică terasă de vară. Facilităţile de wellness impresionante includ o saună şi o cadă cu hidromasaj.

Restaurantul elegant are candelabre din sticlă şi serveşte preparate rafinate din bucătăria internaţională. Lounge barul cu canapele confortabile oferă cafea şi cocktailuri.

Pârtia de schi Bradul se află la 1 km de Rizzo Boutique, iar lacul Mioriţa este situat la 300 de metri. Oaspeţii pot ajunge cu maşina în centrul oraşului Braşov şi la castelul istoric din Bran în mai puţin de 25 de minute.

Tarifele sunt valabile pentru 1-2 nopti de cazare. Pentru mai multe nopti contactati agentia!


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate in pat cu parintii, 6-12 ani achita 9.12 euro/noapte si dorm in acelasi pat cu parintii, sau achita 22.80 Euro/noapte si au pat suplimentar asigurat. A 3-a persoana in apartament achita 28.50 Euro/noapte.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: