Hotel Bradul, Poiana Brasov, Romania

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Bradul, Poiana Brasov, Romania

Oferind camere mobilate modern, cu acces gratuit la internet Wi-Fi și TV LCD, Hotelul Bradul este conectat direct la Hotelul Sport și oferă acces gratuit la sala sa de fitness, piscina interioară, sauna și cada cu hidromasaj.

Proprietatea este situată în stațiunea de schi Poiana Brașov, pe un platou la poalele Muntelui Postăvaru. Stațiunea are 12 pârtii de schi.

Camerele elegante ale Hotelului Bradul au podea cu mochetă, minibar, birou și baie privată. Sunt disponibile servicii de călcătorie și tratamente de masaj.

Micul dejun și alte mese sunt servite la restaurantul Sport, unde oaspeții pot savura specialități din bucătăria tradițională și internațională. Hotelul Bradul oferă cameră de conferință cu capacitate de 250 de persoane și care se poate transforma în 2 săli mai mici.

Oaspeții pot închiria echipament de schi și ATV-uri de la Hotelul Sport, iar Hotelul Bradul poate aranja lecții de schi la doar câțiva pași de proprietate. Hotelul Bradul se află la 1,2 km de telecabina care duce pe Muntele Postăvaru, unde pot fi explorate mai multe rute de drumeții.

La 500 de metri de hotel se găsesc câteva magazine și o stație de autobuz cu legături spre Brașov. Brașov este la 15 km

- cazare cu mic dejun bufet/noapte/persoana

- acces piscina, jacuzzi, saune, camera de relaxare.

Plan tarifar

Reduceri

Facilitati copii: 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, copiii 4-17 ani achita 11.40 Euro/zi si beneficiaza de mic dejun.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: