Hotel Delta, Mamaia, Romania

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Delta, Mamaia, Romania

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Delta este situat la 80 de metri de plaja din Mamaia şi oferă camere cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și balcon cu vedere la Marea Neagră. Autobuzele spre Constanţa pleacă din staţia terminus, aflată la 2 minute de mers pe jos.

Toate camerele sunt luminoase şi dotate cu TV şi minibar. Fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr şi un set de articole de toaletă.

La barul Hotelului Delta, care are o terasă în aer liber, sunt servite gustări uşoare. Satul de Vacanţă se află la 10 minute de mers pe jos şi include 31 de restaurante care servesc preparate din toate zonele României.

Hotelul este situat la 300 de metri de parcul acvatic Aqua Magic şi la 15 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Constanţa. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar.

Oferta valabila pana la 31.03.2017!


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

COPII (in camera cu 2 adulti): primul copil 0 – 12 ani gratuit fara pat suplimentar; al doilea copil 0 - 12 ani - 30% din valoarea unui loc cu pat suplimentar; peste 12 ani - 50% din valoarea unui loc cu pat suplimentar. Nu se accepta pat suplimentar in camera dubla matrimoniala. Un adult si un copil achita camera integral. In apartament se recomanda cazare a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si un copil.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: