Hotel Zenith Conference & Spa, Mamaia, Romania

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Zenith Conference & Spa, Mamaia, Romania

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Zenith - Top Country Line - Conference & Spa (fostul Golden Tulip Mamaia) este situat chiar pe plajă, în partea de nord a staţiunii. Hotelul oferă servicii de relaxare la un cost suplimentar: acces la piscina în aer liber, închiriere de şezlonguri pe plajă în timpul verii, acces pe tot parcursul anului la sauna privată şi cada cu hidromasaj din cadrul hotelului, precum şi la singurul centru spa aflat chiar pe plajă.

Hotelul are cel mai mare şi mai modern centru de conferinţe de pe litoralul românesc, cu spaţii şi echipamente versatile şi cu o terasă mare şi spectaculoasă cu vedere la mare.

Camerele hotelului Zenith - Top Country Line - Conference & Spa sunt mici, dar confortabile (21 m² - baie şi balcon inclus), fiind prevăzute cu TV LED, minibar, seif, draperii opace, halate de baie, papuci şi articole de toaletă. Doar unele camere sunt orientate direct spre est, cu vedere spectaculoasă la răsărit şi la mare. Tarifele camerelor cu vedere la mare sunt mai mari decât cele ale camerelor standard, care sunt orientate spre vest, sud sau nord. Toate camerele au balcon şi aer condiţionat. Unele camere standard, junior şi de familie sunt puţin mai mari, dar cu balcon mai mic.

Conexiunea WiFi este complet gratuită în întregul hotel, inclusiv în camere.

Hotelul oferă un lounge bar cu terasă, Junona, precum şi un restaurant clasic, Jupiter, cu 2 săli distincte: una pentru mic dejun şi toate mesele tip bufet şi o alta cu serviciu à la carte, ambele săli având terase mari cu vedere la promenadă, la plajă şi la mare.

Micul dejun este bogat şi variat, cu produse proaspete şi diversificate zilnic. Se acceptă precomenzi pentru mese tip bufet doar în perioada iunie - august şi doar pentru masa de prânz, cina fiind servită exclusiv à la carte din meniul restaurantului.

Lounge barul este deschis până la miezul nopţii şi oferă o selecţie de băuturi alcoolice fine, vinuri alese, diverse beri, sucuri proaspete, băuturi şi cafea într-o atmosferă relaxantă, cu muzică de calitate.

Puteţi închiria mese de biliard, darts, şah sau table de la recepţia hotelului sau de la bar, iar pentru copii există un loc special unde pot viziona desene animate, pot desena sau se pot juca sub supravegherea unui adult; în timp ce supraveghează copiii, adulţii au opţiunea de a folosi un fotoliu de masaj situat în apropiere, la un cost suplimentar.

Hotelul este la aproximativ 8 km de centrul oraşului Constanţa. Cea mai apropiată staţie de autobuz este la 100 de metri. Centrul staţiunii Mamaia şi gondola se află la 2 km. Cele mai mari, mai exclusiviste şi solicitate cluburi sunt situate la mai puţin de 1 km, fiind accesibile şi în urma unei plimbări scurte de-a lungul ţărmului.

OFERTA SPECIALA DEPLINA RELAXARE SI RASFAT LA MALUL MARII !


Hotel Zenith, Conference & Spa, Mamaia!
Perioada 01.11.2017 - 22.12.2017

 

Sedere in Dubla Standard - (tarif pentru 2 adulti ) - 810 lei/camera/sejur pentru 2 nopti;

 

Sedere in Dubla cu vedere la parc (tarif pentru 2 adulti) - 922 lei/camera/sejur pentru 2 nopti;

 

Sedere in Apartament (tarif pentru 2 adulti) - 1.034 lei/camera/sejur pentru 2 nopti;

 

 

PACHETUL INCLUDE :

 

- 2 nopti cazare cu mic dejun in tipul camerei ales;
- activarea cazarii inainte de ora 12:00 si eliberarea camerei pana la ora 18:00 ;
- 4 cine cu trei servicii incluse (2 cine/persoana)*
- ACCES GRATUIT la facilitatile CENTRULUI SPA ZENITH (sauna umeda/uscata, salina, jacuzzi, dus emotional,echipamente fitness) in limita capacitatii disponibile la momentul intentiei de acces ;
- 1 masaj de relaxare in cuplu OFERIT GRATUIT ; **
- 2 masaje de 20 de minute OFERITE GRATUIT la alegere dintre: masaj decontracturant, facial si cervical/scalp ;**
- 2 masaje de 45 de minute OFERITE GRATUIT la alegere dintre: masaj cu miere, masaj personalizat sau drenaj limfatic.**

 

 

* pentru cinele incluse in pachet oaspetele poate alege din sase variante de meniu prestabilite, sau poate utiliza 60 Lei/persoana/cina in regim a la carte

 

** Masajele incluse in pachet trebuie rezervate si confirmate exclusiv la receptia Spa

 

BONUS :
LA ACEST PACHET OASPETII BENEFICIAZA DE UN TICHET DE REDUCERE IN VALOARE DE 30 % PENTRU ORICE PROCEDURA, MASAJ, RITUAL DE LA SPA SI DE 10% LA ORICE CONSUMATIE DE LA BAR SI RESTAURANT.

 

Oferta este valabila in perioada 01.11. – 22.12.2017 si nu se aplica retroactiv rezervarilor deja confirmate.


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: