Hotel Hawaii, Mamaia, Romania

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Hawaii, Mamaia, Romania

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul de 4 stele Hawaii din Mamaia se află la 2 km de centrul staţiunii şi oferă unităţi de cazare cu balcon spre mare, acces direct la plaja cu nisip şi un restaurant cu terasă în incintă. În întregul hotel există acces Wi-Fi.

Toate camerele şi suitele au aer condiţionat, televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, o zonă de relaxare şi o baie dotată cu duş, articole de toaletă şi uscător de păr. De asemenea, se oferă papuci de casă şi halate de baie.

Microbuzul public local opreşte la 100 de metri de Hotelul Hawaii. În 15 minute de mers pe jos spre centru, oaspeţii pot găsi uşor restaurante, baruri şi cluburi de noapte. Constanţa, cu Acvariul şi Grădina Zoologică, se află la 5 km de hotel. Există parcare privată la unitatea de cazare.

Oferta este valabila pentru rezervari pana la 01.03.2017!


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

Reducere copii (in camera cu 2 adulti): camera dubla: 2 copii intre 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar, 1 copil cu varsta cuprinsa intre 3-9 ani neimpliniti va achita contravaloarea unui pat suplimentar cu mic dejun, in suma de 172.50 lei/zi/copil, 2 copii cu varsta intre 3-9 ani neimpliniti vor achita 195.50 lei/ zi / 2 copii, cu mic dejun inclus si 1 pat suplimentar asigurat. Copiii cu varsta peste 9 ani sunt considerati adulti. In apartament cu 2 adulti: 2 copii intre 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar, 1 copil cu varsta cuprinsa intre 3-9 ani neimpliniti va achita contravaloarea a 50% din micul dejun, in suma de 26 lei/zi/copil, 2 copii cu varsta intre 3-9 ani neimpliniti vor achita fiecare 26 lei/ zi / copil, reprezentand 50% din valoarea micului dejun.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: