Hotel Ciucas, Baile Tusnad - Harghita, Romania

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Ciucas, Baile Tusnad - Harghita, Romania

Dotari generale: restaurant de 170 locuri, parcare proprie, bar 40 locuri, terasa 60 locuri, 5 sali de conferinta: sala principala 150 locuri dotata cu cu scaune, mese, flipchart, retroproiector si alte echipamente, 3 sali de cate 40 locuri pentru prezentari sau cursuri restranse si o sala sedinte de 30 locuri.

Dotari camere: TV, frigider, baie cu dus sau baie cu cada, balcon mai putin la camerele aflate la etajul 4, acces pe bza de card magnetic, telefon. Număr total camere: 119 din care 103 duble, 16 apartamente: dintre care 3 apartamente de lux. Observaţii: accesul animalelor de companie este strict interzis.

Servicii masa: se asigura in restaurantul Ciucas, categoria I, in sistem fisa cont a la carte''. Pentru grupuri se poate asigura la cerere orchestra (restaurantul dispune de sistem de sonorizare).

Fitness/Wellness/Sport: SPA -sauna, masaj, jacuzzi, baza tratament, sala fitness, sala pentru salina.

Tratament: sala de gimnastica, kinetoterapie (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi (cu plante, cristale, sare sau arome), salina, bai galvanice, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, impachetari cu produse naturale (parafina, impachetare termica cu ceai si alge, impachetari cu namol activ termic, impachetari cu spirulina, impachetari cu ciocolata calda, impachetari cu cafea), cabine medicale de specialitate.

Distractie: biliard, ping pong, darts.

Oferta cazare la Hotel Ciucas, Baile Tusnad, pentru perioada 03.01-30.05.2018 !

 

Tarife de cazare:

 

-camera dubla- 200 ron

-camera single- 150 ron

-supliment copil- 30 ron

-pat suplimentar+supliment copil- 60 ron

-apartament- 250 ron

-apartament cu jacuzzi- 350 ron

 


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

Reduceri:

 

- copil pana la varsta de 5 ani, cazat cu parintii in acelas pat, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun

- copil cu varsta inte 5-14 ani, cazat impreuna cu parintii in acelas pat, se va achita un supliment de copil/ pat suplimentar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: