O stare de bine la Hotel Ciucas, Baile Tusnad - Harghita, Romania

Hotel Ciucas  (0 stele)
Informatii si dotari hotel Ciucas, Baile Tusnad - Harghita, Romania

Dotari generale: restaurant de 170 locuri, parcare proprie, bar 40 locuri, terasa 60 locuri, 5 sali de conferinta: sala principala 150 locuri dotata cu cu scaune, mese, flipchart, retroproiector si alte echipamente, 3 sali de cate 40 locuri pentru prezentari sau cursuri restranse si o sala sedinte de 30 locuri.

Dotari camere: TV, frigider, baie cu dus sau baie cu cada, balcon mai putin la camerele aflate la etajul 4, acces pe bza de card magnetic, telefon. Număr total camere: 119 din care 103 duble, 16 apartamente: dintre care 3 apartamente de lux. Observaţii: accesul animalelor de companie este strict interzis.

Servicii masa: se asigura in restaurantul Ciucas, categoria I, in sistem fisa cont a la carte''. Pentru grupuri se poate asigura la cerere orchestra (restaurantul dispune de sistem de sonorizare).

Fitness/Wellness/Sport: SPA -sauna, masaj, jacuzzi, baza tratament, sala fitness, sala pentru salina.

Tratament: sala de gimnastica, kinetoterapie (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi (cu plante, cristale, sare sau arome), salina, bai galvanice, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, impachetari cu produse naturale (parafina, impachetare termica cu ceai si alge, impachetari cu namol activ termic, impachetari cu spirulina, impachetari cu ciocolata calda, impachetari cu cafea), cabine medicale de specialitate.

Distractie: biliard, ping pong, darts.

Oferta pentru o stare de bine la Hotel Ciucas, Baile Tusnad, pentru perioadele 09.11-20.12.2017 si pentru 01.02-30.05.2018 !

 

 

Hotel Ciucas ofera 5 pachete de cazare:

 

Pachetul 1- 6 nopti cu mic dejun(meniu fix)- 540 ron/persoana

Pachetul 2- 6 nopti cu mic dejun bufet- 600 ron/persoana

Pachetul 3- 6 nopti cu mic dejun(meniu fix)+ cina- 780 ron/persoana

Pachetul 4- 6 nopti cu mic dejun bufet+ cina- 840 ron/persoana

Pachetul 5- 11 nopti cu pensiune completa- 1268 ron/persoana

 

*Pachetele incep de luni

*Pachetul de 6 nopti are inclus 5 zile de tratament.

*Pachetul de 11 nopti are inclus 8 zile de tratament.

 

 

 

 

 


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar,serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: