Sani Dunes, Halkidiki - Kassandra, Grecia

Informatii si dotari hotel Sani Dunes, Halkidiki - Kassandra, Grecia

 

Localizare

Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la Sani Dunes

 

Sani Dunes include un centru spa de ultimă generație, o zonă de plajă privată în Sani și piscine mari și oferă vedere minunată la mare.

 

Fiecare dintre camerele și suitele de la Sani Dunes, cu decor care îmbină stilul contemporan cu accente sublime de eleganță mediteraneană oferă vedere la Marea Egee sau la piscină. Toate au acces gratuit la conexiunea WiFi, aparat de cafea Nespresso și baie privată cu duș. Aerul condiţionat este o dotare standard.

 

Oaspeții se pot bucura de numeroasele tratamente de întinerire și experiențe oferite la centrul spa. Există 6 săli de tratament private și este oferită o gamă largă de terapii de înfrumusețare cu care oaspeții se pot răsfăța. Printre facilități se numără, de asemenea, o suită pentru cupluri, cu baie de aburi privată, cabină specială de masaj thailandez, cadă cu hidromasaj și centru de fitness.

 

În zona de plajă privată sunt puse la dispoziție umbrele de soare king-size și saltele luxoase. Oaspeților le este oferită o gamă completă de sporturi nautice, printre care se numără windsurfing și schi nautic.

 

Sani pune la dispoziția oaspeților activi 6 terenuri de tenis. Printre facilitățile sportive se numără, de asemenea, tenis de masă, terenuri de volei pe plajă și terenuri de fotbal de mici dimensiuni.

 

La Garden Theatre, în aer liber se organizează numeroase tipuri de concerte și spectacole, iar în fiecare an localul este gazda Festivalului din Sani, una dintre principalele sărbători muzicale din zona Mării Mediterane.

 

Suni Dunes oferă oaspeților posibilitatea de a petrece un sejur relaxant într-un mediu matur, iar pe lângă varietatea de activități de agrement din cadrul complexului Sani, hotelul pune la dispoziție o serie de programe gândite special pentru adolescenți.

 

Aeroportul Macedonia din Salonic este situat la 72 km. Proprietatea oferă o parcare privată gratuită.  

Checkin Nopti
Check out

Date calatori
Numar camere 
#1.
Adulti
Copii
Cauta

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: