Hotel Kassandra Palace, Halkidiki - Kassandra, Grecia

Hotel Kassandra Palace  (5 stele)
Informatii si dotari hotel Kassandra Palace , Halkidiki - Kassandra, Grecia

Hotelul este localizat la 80 km de Aeroportul International Thessaloniki, 1.5 km de Kriopigi si 7 km de oraselul Kalithea. Serviciile de calitate oferite de personalul bine instruit si ospitalier, va garanteaza un sejur de neuitat.
Cazare: Hotelul Kassandra Palace dispune de 315 camere si apartamente recent enovate, confortabile, curate si bine mobilate, oferind ambianta unui camin. Toate camerele sunt cu vedere spre mare sau munte, balcon, baie, aer conditionat (iulie-august), Tv, frigider, telefon , radio, uscator de par. Apartamentele (max. 6 persoane) detin dormitoare si camere de zi cu canapele, baie, aer conditionat, frigider, chicineta cu toate utilitatile necesare, radio, Tv si uscator de par.
Facilitati / Servicii: Piscine, room-service, seif (la receptie), coafor, mini market, servicii de spalatorie, magazine cu suveniruri, sala de jocuri, sala pentru vizionare Tv, discoteca, sala pentru congrese (pana la 350 persoane), parcare, autobuz spre oraselul Kriopigi de 4 ori pe zi.
Facilitati pentru copii: Piscina si loc de joaca special amenajat pentru copii, Clubul Mickey- un motiv in plus prin care le demonstram copiilor ca tinem la ei.
Mancare si bauturi: In restaurantul principal oaspetii se bucura zilnic de bufetul variat al micului dejun si al cinei. Taverna ofera specialitati grecesti traditionale dar si mancaruri din bucataria internationala.
In fiecare seara exista muzica live.
In Cocktail bar puteti gasi bautura dorita. Pe durata zilei snack-barul de la piscina si cel de pe plaja ofera o mare varietate de snack-uri si bauturi.

- cazare / noapte / persoana

- mic dejun si cina bufet

- aer conditionat

- seif

- internet wifi (in zonele publice)

Plan tarifar

Reduceri

Capacitate camere:

-Deluxe room: 2-3 pax.

-Executive :2-4 pax.

Reduceri cazare Dubla deluxe:

-al-3-lea adult: -30%;

-primul copil 0-11.99 ani: -100%;

Reduceri cazare Dubla executive:

-al-3-lea adult: -30%;

-primul copil 0-11.99 ani: -100%;

- al 2-lea copil 2-11.99 ani :-50%

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: