Artemision Hotel, Evia, Grecia

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Artemision Hotel, Evia, Grecia

Artemision se află în centrul oraşului Loutra Edipsou şi pune la dispoziţie camere cu acces gratuit la internet WiFi şi vedere la golful Evoikos. Plaja locală cu izvoarele cu apă termală este la doar 50 de metri, iar la aproximativ 5 minute de mers pe jos se găsesc magazine şi restaurante.

Toate camerele de la Artemision oferă aer condiţionat, televizor, frigider, seif şi baie privată cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Camerele sunt decorate în nuanţe de portocaliu deschis şi fiecare are o pictură modernă.

Lounge-ul spaţios include zonă de relaxare, cu canapele şi scaune pluşate, precum şi sală de mic dejun. Oaspeţii se pot relaxa şi pot savura o cafea pe terasa mobilată.

Printre alte servicii disponibile se numără pilates, yoga, dans, zumba, ciclism interior. De asemenea, oaspeţii beneficiază de un masaj relaxant, într-o zonă special amenajată.

Izvoarele romane cu apă sulfuroasă din Edipsos sunt la 50 de metri de hotel şi oferă beneficii fizice şi psihice. În apropiere există o parcare publică gratuită. 

In perioada 01.07.2018 - 08.07.2018 :

 

 

Cazare in camera Standard cu mic dejun pentru 2 adulti este la tariful de 330 euro.

 

Cazare in camera Standard cu demipensiune pentru 2 adulti este la tariful de 456 euro.

 

* Acestea sunt tarife doar pentru cazare.

** Tarifele pot suferi modificari in timp.

 

Localizare / Descriere

 

 

Complet renovat si modernizat, acest hotel se adreseaza in special familiilor cu copii.


Transport:

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: