Hotel Excelsior, Sunny Beach, Bulgaria

 (3 stele)


Oferta nu mai este activa!

Cere oferta personalizata


Informatii si dotari hotel Excelsior, Sunny Beach, Bulgaria

Construit în 2006 şi renovat în 2009, acest hotel nou apartament încorporează o serie de facilităţi ajungand aproape de nivelul unui hotel de lux, o cafenea / bar şi un restaurant mare. Oferind un total de 121 camere, Aparthotel întâmpină oaspeţii cu 24 ore receptie şi check-out în condiţii de siguranţă.

Acces la Internet, un serviciu de spălătorie (se aplice taxe), precum şi un parc auto sunt, de asemenea, furnizate.

Aparthotelul se bucură de o poziţie minunata pe malul mării şi la numai 5 minute de centrul statiunii Sunny Beach (hotel Kuban). Se invecineaza cu hotelurile Glarus şi Victoria.

Oaspetii pot alege între diferite tipuri de apartamente Studio (adecvat pentru 2 persoane), apartamente-un dormitor (adecvate pentru un maxim de 4 persoane), precum şi apartamente cu două camere (pentru maxim 6 persoane).

Toate apartamentele sunt mobilate intr-un stil modern si dotate cu instalaţii de gătit şi de televiziune prin cablu. Baie cu duş / cadă şi uscător de păr. Un aparat de radio, acces la internet şi un balcon sau terasa, de asemenea, caracteristici ca dotare standard. Bucatarie / kitchenettes sunt echipate cu un frigider, aragaz, cuptor cu microunde.

Capacitate cazare:

- Studio: 2 paturi standard + 1 extra-bed;

- App2: 2 paturi standard + 2 extra-bed;
- App4: 4 paturi standard + 2 extra-bed.

Transport:

Plan tarifar

Oferta nu mai este activa!

Credem ca ti-ar placea si: