Kalithea Aparthotel, Kavarna, Bulgaria

 (2 stele)
Informatii si dotari hotel Kalithea Aparthotel, Kavarna, Bulgaria

Situat în Kavarna, la 1 km de plajă, Calithea Complex oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu acces gratuit la WiFi și terasă mare mobilată, cu vedere panoramică la mare. Proprietatea se află la 6,4 km de Thracian Cliffs Golf & Beach Resort.

Apartamentele și studiourile spațioase oferă aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit, chicinetă, zonă de relaxare, precum și baie cu duș. Fiecare unitate de cazare oferă vedere la mare.

La sosire oaspeții primesc ceai, cafea, o sticlă de vin și o sticlă de apă. La proprietate sunt disponibile gratuit biciclete. De asemenea, există şi un colţ de joacă pentru copii.

Promenada de pe malul mării din Kavarna, cu restaurante, baruri și magazine, se află la 1 km de Calithea Complex. Aeroportul oraşului Varna este la 47 km. Proprietatea oferă parcare gratuită cu agenţi de pază nonstop. 

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Kavarna! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Oferta Speciala!

Reducere 20% pentru sedere in perioada 25.05.2018 - 20.06.2018.

 

Oferta este disponibila pentru rezervari efectuate pana in data de 30.03.2018.


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: