Hotel St George Palace, Bansko, Bulgaria

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel St George Palace, Bansko, Bulgaria

Hotelul de apartamente Saint George Palace Bansko este un complex de apartamente elegant, de 4 stele, situat la poalele Munţilor Pirin, la graniţa cu Parcul Naţional Pirin, unul dintre siturile UNESCO din Bulgaria. Acesta pune la dispoziție o zonă de relaxare spaţioasă, care oferă servicii de masaj şi vedere panoramică la Munţii Bansko, Pirin şi Rila.

În timpul sezonului de iarnă, serviciul de transfer la prima staţie a telegondolei este gratuit.

Unităţile de cazare din cadrul acestui hotel de apartamente sunt în sistem self-catering. Unitățile includ o chicinetă, o zonă de relaxare spațioasă și un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile sunt dotate cu articole de toaletă.

Saint George Palace pune la dispoziție și un restaurant care servește preparate tradiționale bulgare și italiene și preparate europene, realizate cu ingrediente proaspete de sezon.

Proprietatea are, de asemenea, 2 baruri: un bar sportiv, cu masă de biliard și un bar panoramic care oferă vedere la munte.

Zona de relaxare, unde oaspeții beneficiază de acces gratuit include o piscină interioară mare cu acoperiș panoramic din sticlă, o cadă cu hidromasaj, o saună, o baie de aburi, un centru de fitness modern și săli de masaj/tratament.

Hotelul Saint George Palace este situat la 800 de metri de stația telegondolei şi la 3 km de centrul localității. 

- Acces la piscina interioara;

- Fitness;

- Baie aburi;

- Sauna;

- Jacuzzi;

- Wi-Fi;

- Parcare;

- Transfer la prima statie de ski;

 

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: