Hotel Dobrudja, Albena, Bulgaria

Hotel Dobrudja  (3 stele)


Oferta nu mai este activa!

Cere oferta personalizata


Informatii si dotari hotel Dobrudja , Albena, Bulgaria

Hotelul Dobrudja se afla in centrul complexului, la doar 150 metri de plaja , la inceputul strazii comerciale de mestesugari.
Hotelul reprezinta o cladire de 17 etaje, cu sase ascensoare.La dispozitia oaspetilor sunt restaurantul principal, restaurantul panoramic Ciel Bleu, restaurantul chinez, doua baruri de zi, cafenea panoramica, bar de noapte, piscina acoperita si in aer liber, garaj subteran, parking, centru de congrese si comert, doua sali de congrese cu 250 si respectiv 30 de locuri, sala de Internet, Casino, salon de coafuri, inchiriere de masini. Hotelul ofera informatiile necesare, o gama bogata de servicii adaugatoare si inchirierea obiectelor de uz casnic. La dispozitia oaspetilor le sta unicul ,dupa felul sau pe litoralul bulgar,centru balneologic care ofera diverse programe de tratament si recuperare,sala de fitnes, sauna.
Camerele sunt amenajate modern si dispun de baie, toaleta, telefon, televizor cu programe TV transmise prin satelit, mini bar.O parte din camere sunt cu aer conditionat.
Hotelul are 239 camere si 45 de apartamente total 579 paturi.

- cazare in camera dubla standard;
- Demipensiune;
- umbrela si sezlong-uri pe plaja;

 

Plan tarifar

Oferta nu mai este activa!

Reduceri

Reduceri in camera dubla:

- 1 adult + 1 copil 2-11.99 ani - achita tarif de Single;

- un copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti - gratuit;

- al 3-lea adult - 40% reducere;

 

Credem ca ti-ar placea si: