Top 4 roller-coastere din Europa

Roller-coasterele sunt o modalitate interesantă pentru împătimiții de adrenalină de a se distra și a vizita foarte multe locuri. Parcurile de distracții nu sunt doar pentru copii, cele mai mari roller-coastere îi supun pe cei care se încumetă să se urce în ele la forțe gravitaționale foarte mari. Acești stimuli dau naștere senzațiilor tari care fac mii de vizitatori să se întoarcă an de an în parcurile de distracții. Noi ți-am pregătit cele mai captivante 4 roller-coastere europene în rândurile următoare. Citește și află următoarea ta destinație!

Stealth, Marea Britanie

Acesta e unul din ele mai interesante roller-coastere europene. Aflat în Parcul de Amuzament Thorpe, Stealth ajunge și până la 120 de kilometri la oră în doar 1,8 secunde. Accelerația e mai puternică decât a unei mașini de curse, iar curbele de 90 de grade asigură forțe G extrem de mari. Din păcate, acest roller-coaster se încheie de abia după 18 secunde, dar experiența este una de neuitat.

Air, Marea Britanie

Air e unul din roller-coasterele ce îți oferă o experiență inedită ținându-te cu capul în jos majoritatea cursei. Mai ales dacă este o zi însorită te vei simți ca și cum zbori. Chiar dacă nu e unul din cele mai rapide roller-coastere, merită să încerci și tu senzațiile pe care Air le oferă.

Shambhala, Spania

Acesta e cel mai rapid roller-coaster european. Poziționat în PortAventura, experiența te va aduce la 125 de kilometri pe oră având o cădere de 78 de metri. O singură călătorie durează aproximativ 3 minute în care vei experimenta forțe G semnificative, curbe și căderi, dar și un tunel special pentru o cursă memorabilă.

The Swarm, Marea Britanie

Acesta e unul din cele mai inovative roller-coastere europene. Principiul pe baza căruia funcționează este să ducă pasagerii într-o experiență plină de adrenalină la comun. Fiecare car are pasageri dispuși în dreapta și în stânga astfel că îți oferă senzația că plutești fără a fi legat de nimic. Ultimele 2 rânduri de scaune sunt așezate diametral opus astfel că vei putea simți lucruri noi fără să știi ce curbe sau căderi urmează.

The Swarm expermentat din locurile întoarse din spate e o cursă total diferită mai ales în momentele cheie cum sunt căderea în care pasagerii sunt întorși complet sau curbele strânse.

Pentru căutatorii de adrenalină un itinerariu european cu cele mai interesante și captivante parcuri de distracții înseamnă vacanța perfectă. Chiar și pentru cei care nu se simt total în siguranță în roller-coastere și vor ceva mai liniștit, locațiile deosebite oferă ceva distractiv.

Dintre cele enumerate de noi, care ți se pare roller-coasterul în care te-ai simți cel mai bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *