Bulgaria – destinația primăverii 2017

Știai că e dovedit științific faptul că lunile friguroase de iarnă afectează pe oricine? Acum că mai sunt doar câteva zile până la venirea primăverii trebuie să profiți de reducerile de sezon pentru câteva călătorii relaxante! Chiar dacă iarna poți merge la ski sau la snowboarding pe pârtie, primăvara natura renaște și zilele călduroase fac dintr-un city break o idee perfectă. De exemplu, în Statele Unite ale Americii vacanța de primăvară este un obicei bine întipărit și dă startul voiajelor din an. Pentru țara noastră, destinația perfectă este Bulgaria: sunt pachete de excursii foarte avantajoase, o mulțime de atracții turistice interesante și e un loc nu foarte departe astfel încât nu vei petrece prea mult timp pe drum. Citește mai jos despre destinațiile propuse de noi!

1

Balchik

Balchik e destinația bulgărească ce se mândrește cu cel mai fin nisip și peisaje fabuloase. Relieful deosebit și vegetația sunt capabile să ofere cele mai relaxante priveliști, dar atracțiile nu se opresc doar aici. Balchik este faimos pentru Palatul și Gradinile Botanice ale Reginei Maria a României. Acesta era locul în care Majestatea Sa își petrecea lunile călduroase de vară. Elementele care încununează importanța istorică sunt arhitectura și vinurile specifice zonei pe care nu trebuie să le ratezi.

2

Albena

Chiar dacă este recunoscută pentru numărul mare de persoane care vizitează destinația în timpul verii, Albena oferă multe activități interesante turiștilor curioși. Situată în rezervația naturală Baltata, locația este integrată între mare și pădure astfel că te poți bucura de drumeții cu peisaje deosebite. Aici mai poți găsi locuri amenajate pentru tenis, golf, jocuri pentru copii, centre spa, izvoare minerale, echitație, windsurfing sau lecții de navigație. Profită de cele mai bune prețuri pentru această destinație de la Q-Travel.

3

Bansko

Bansko se recomandă în primul rând ca atracție turistică pentru iarnă fiind un loc perfect pentru ski, dar puțini turiști cunosc orașul și în lunile călduroase ale anului. Peisajele montane cât și traseele de drumeții sunt uimitoare, dar ai grijă să te echipezi corespunzător! Nu uita să vii pregătit cu un aparat foto pentru a surprinde piscurile și flora din cele mai bune unghiuri! Dacă nu te pasionează drumețiile poți să mergi oricând cu telecabina deasupra stațiunii și să observi orașul de la înălțime. De asemenea, Bansko e locul perfect pentru a te bucura de ospitalitatea tipic bulgară: te poți bucura de momente artistice populare în timp ce guști din bucatele savuroase.

Chiar dacă cei mai mulți români cunosc Bulgaria mai mult în timpul verii, atracțiile turistice recomandă acest loc ca o destinație perfectă pentru primăvară. Fie că este vorba de un city-break de un weekend sau o vacanță de câteva zile, cu siguranță vei avea o experiență de neuitat! Tu în ce destinație din Bulgaria îți dorești să mergi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *